Sondörlük; iş sağlığı ve güvenliği kurallarını uygulaması, iş sağlığı ve güvenliği kurallarını uygulayarak sondaj yapan bireydir. Tehlikeli Ve Çok Tehlikeli İşlerde Sondörlük Kursu ise Sondörlük mesleğini yürüten ve ya yürütmek isteyen bireyleri içindir.
Satın AlKursumuz uzaktan eğitim, örgün eğitim ve kurumsal eğitim şeklinde eğitimler düzenlemeye ve sertifika vermeye yetkilendirilmiştir.
Bu nedenle tüm faaliyetlerimiz yasal hükümlere uygun şekildedir.
Alacağınız belgenin geçerliliği ve güvenilirliği açısından E-Devletinize işlenen Tehlikeli Ve Çok Tehlikeli İşlerde Sondörlük Sertifikası almayı tercih etmeniz sizin menfaatinizedir.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2017 yılında oluşturulan eğitim programı 40 saat olarak planlanmıştır. 40 saatlik eğitim yaklaşık olarak 1 ay sürmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu alanda farklı saatlerdeki eğitimleri de bulunmaktadır. Bu nedenle eğitim koordinatörlerimizle görüşmeniz kurs seçimi yaparken size kolaylık sağlayacaktır.
Tehlikeli Ve Çok Tehlikeli İşlerde Sondörlük Eğitimi Ders Programı Maden teknolojileri alanı sektöründe çalışan veya çalışmak isteyen bireylere yönelik hazırlandığı için öncelik işçi ve işverenlerin yasal zorunluluklarını yerine getirmek, sonrasında ise Maden teknolojileri alanı sektörünün ihtiyacı olan eğitim almış nitelikli birey kazandırmaktır.
Bu nedenle Tehlikeli Ve Çok Tehlikeli İşlerde Sondörlük Kursu eğitim programı da modüller halinde ve bireyleri sektöre hazırlayıcı nitelikte ve sistematik olarak hazırlanmıştır. Eğitim programının içerdiği Sondörlük Sertifikası modülleri ve ders başlıkları aşağıdaki gibidir.
• Çalışanların İş Sağlığı Ve Güvenliği • Sondörlük
BELGELENDİRME
Sertifika programlarında meslek elemanlarının sahip olduğu yeterlikleri kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilir. Bu programlarda mesleğin yeterliklerine sahip meslek elemanları yetiştirmek amaçlanmaktadır.
• Sertifika öğretim programı sürecinde bireylerin tamamladığı modüller, aldığı eğitimin tümü ve kazandıkları yeterlikler belgelendirilir.
• Öğretim programının sonunda mesleğin yeterliklerini kazanan bireylerin aldığı belgeler mevzuat doğrultusunda sertifikada değerlendirilir.
• Bireyler mesleğin düzeyine göre mesleğinde sertifika alabilir.
• Bireyler gelecekte meslek değiştirmek veya mesleğin ilişkili olduğu diğer mesleklere geçmek amacıyla eğitim almak isterse, kazandığı yeterlikler değerlendirilecektir.
• Fark modüllerini tamamlayanlar ikinci bir meslekte kendini yetiştirebilecektir.
• Öğretim programından ayrılan bireyin kazandığı yeterlikler belgelendirilerek istendiğinde diğer sertifika programlarında değerlendirilir.
• Mesleğin seviyesine ve yeterliklerine sahip olanlar sertifika almaya hak kazanır ve ilgili iş yerlerinde çalışabilirler .
Canlı Chat | Etkin |
Başvuru formunu doldurun eğitimler ile ilgili bilgi vermek için kısa sürede size ulaşalım.